Äntligen!

Nu löper Movi! I morgon tisdag bär det iväg till Österrike och Mo. Den här gången åker bara Hasse och jag och även om det blir mest att sitta i bilen ska det bli lite kul att få lite ”ensamtid” med honom. Med åker också Bluff. Ammi och Troll är ”utplacerade” hos kompisar och den här gången slipper vi alltså att använda hundhotell. Skönt! Sen får vi väl se hur mycket Bluff skämmer ut sej när vi är bland folk 😉

Förra helgen var jag i Klippan i Vånga och tillbringade tre dagar ihop men 10-15 andra sytokiga ”tanter” i olika åldrar. Vi träffas två gånger om året och hyr en stor samlingslokal där vi fixar till ”arbetsplatser” åt alla samt några gemensamma bord för tillklippning och liknande. Två gånger om dagen kommer en kock med mat och hela dagen finns det kaffe, dricka, fikabröd, frukt och kanske lite godis. Övrig tid producerar vi en massa olika saker, både med tyg, skinn eller garn. Man väljer själv vad man vill göra och alltid finns det nån som kan hjälpa till om man fastnar. För mej som älskar att sy, brodera, virka eller sticka, är det rena himmelriket :). I år fick jag en massa gjort, både lagningsarbete (dragkjedjor, dragkedjor och dragkedjor…) och en massa nytt. Jag längtar redan till hösten då vi ska träffas igen. (Intresserad av att vara med? Hör av dej i sådana fall).

För övrigt är det hundträning med framför allt Bluff (går jättebra) och plugg (går lite trögare) som gäller nu. Jag älskar våren och mår dessutom bättre än vad jag gjort på många år (läs ca 10!!!) så jag har massor av ”spring” i både händer och ben :). I ett svagt ögonblick anmälde jag även Bluff till en appell, även om vi kanske inte har stadga i alla moment och nåt moment inte ens existerar. Nu har jag i alla fall en massa bra träningstillfällen framför mej, vi hinner med både ”påskträningsläger” och en träningstävling på bruxan innan det är dags. Och går det inte första gången får jag väl försöka igen.

Men som sagt, nu närmast bär det iväg till vackra trakter där våren redan har kommit!

4 svar på ”Äntligen!”

  1. Åh va spännande med en liten resa! Hoppas det går bra! Bra inställning till appellen där..:) Ja..för går det inte på första, så kanske på andra, eller på tredje..eller på 4:e…..:P ( Se bara på oss;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.