Barnledigt

I går kväll körde vi iväg husvagn och grabbarna till mormor och morfar där dom ska stanna ett par dagar. Skönt att vara lite ”ledig” och jätteroligt för dom. Hoppas att dom inte kör slut på mina föräldrar första dagen bara 😉

För övrigt var det en bad-dag igår. Grabbarna och jag var till Mårängen hela eftermiddagen och jag har bättrat på färgen alldeles lagom för en gångs skull. Vem vet, innan sommaren är slut kanske jag har lite fin solbränna. Är alltid lite avundsjuk på Hasse som går ut och visar sej lite på våren och sen är snyggt brun resten av sommaren. Niklas har ärvt det även om han är ljusare. Christoffer och jag får kämpa lite… (Visst är det kul med arvbarhet och genitik även om det inte gäller hundar ;))

På kvällen åkte Hasse och jag och badade med hundarna i Sjöänga. Movi är mycket frågande till vad i all värden vi ska i vattnet att göra, Troll och Ammi följer med liiiite villigare men vill gärna gå på botten med bakbenen så simstilen är lite speciell. Allrahelst Troll hoppar sej gärna fram. Bluff simmar som han aldrig har gjort annat men han skulle å andra sidan följa mej till världens ände om jag bad om det. Lite problem fick han efter en kallsup då han försökte hosta upp vattnet, simmandes med öppen mun, det gick inte så bra. Vi gick också lite fram och tillbaks i halvhögt vatten på den relativt långa stranden så att dom även fick lite muskelbyggande på det sättet. Väl uppe ur vattnet bär dom sej åt som dom tokiga aussisarna dom är. I morse var hela sängen full med fin sand…..

3 svar på ”Barnledigt”

  1. Kivi är precis likadan med simstilen. Hon vill gärna nå bottnet med bakbenen vilket resulterar i att hon viftar frenetiskt med framtassarna och plaskar vilt omkring sig och får förstås tokryck efter hon kommit upp ur vattnet.

  2. Hehe…jag som tycker att EN aussie räcker att titta på när den kommit upp ur vattnet för att skratta ihjäl sig…undra just hur 4 tokiga ser ut!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.