Ett svar på ”Inga valpkullar planerade fören tidigast vårvintern 2022.”

  1. Hej, Jag har varit inne på din hemsida och vill berätta lite om mig själv. Våren -22 tänker jag skaffa en ny kamrat som jag kan träna och tävla med för nu har jag varit utan hund i snart tre år och har planerat för att kunna ge valpen bästa starten under en längre tid. Tidigare har jag haft flatar som jag har tränat och tävlat med inom bruks, lydnad, räddning och viltspår. Tyvärr, miste jag alla tre vännerna inom några år i cancer och det var mycket jobbigt. Den första tiden med valpen kommer jag vara hemma och jag har sparat semesterdagar så jag kan vara hemma i minst 2 månader, sedan ska den vara med min dotter på ett mindre hunddagis som är belägget på landet. Ida arbetar deltid på grund av en sjukdom så hon tar med sig hunden hem vid lunch och jag åker och hämtar den efter jobbet. Jag är öppen för vallning och andra träningsområden och jag har vänner som redan har Ozzys och bordercollies som de tränar vallning med.
    mvh
    Majken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.