Inte roligt längre

Nu är jag trött på att vara trött, och det spelar ingen roll vad alla prover säger, jag mår inte bra i alla fall. Det kan inte vara meningen att man måste lägga sej ett par timmar efter att ha varit iväg och handlat…. Och tyvärr är jag lika seg i knoppen som i kroppen så jag bävar för mina två återstående tentor nu i veckan, pluggandet blir inte bra när allt bara grötar ihop sej. Jag gjorde en i lördags och det gick sådär, så förhoppningsvis blir jag i alla fall godkänd på den kursen. Jag ligger också efter med en inlämningsuppgift för första gången sen jag började plugga. Det skulle inte vara nåt vidare att ha en massa eftersläpande plugg över sommaren men det är väl bara att ställa in sej på att få göra åtminstånde två omtentor.

Det tråkigaste är ju också att jag måste avstå från en massa roliga saker jag vill göra, men det är enda chansen jag har att orka med. Och visst är det väl vuxenpoäng att se till att göra viktiga saker före nöje…

Själv tror jag att jag har en sköldkörtel med underfunktion. Jag har en massa symtom som stämmer, jag har ålders- och arvfaktorn. Jag har också något förhöjda värden som indikerar åt det hållet men inte tillräckligt höga för ett konstaterande. Men nu har jag läst på och mina värden ligger nära den gräns som ska bli ny gräns för medicinering, och det finns tydligen många fall där man fått medicin ”på symtom” med ett bra resultat. Ett litet obs är också att det tydligen finns många med diagnos som åren innan varit sjukskrivna för utbrändhet och/eller deppression, kan det möjligtvis vara så att dom istället på ett tidigt stadium känt av underfunktionen?

Som tur är så mår i alla fall man, barn och hundar hur bra som helst 😉

 

5 svar på ”Inte roligt längre”

 1. Tråkigt när man måste prioriterna bort kul saker.. Det är trots all de sakerna man egentligen mår bra av!

  Hoppas du får nån klarhet i vad det beror på så att du får bli pigg och glad och kan ägna dig åt allt du vill!
  Kram

 2. NÄe, det låter inte alls bra med så mycket trötthet. Jag önskar att du skulle få vara så trött som du faktiskt är och inte ha alla studier hängande över dig. Det ÄR bra att få vila sig. Ju….

 3. Hm…Då förstår jag varför du inte kom till Trial. Hoppas du kan få medicin och prova så du kan må bättre.
  Rätt att du tar hand om dig och skolarbetet i första hand!
  Och du, vet inte om jag grattat på FB, men annars, GRATTIS till MT resultatet med Bluff.

  KRAMAR Mackan

 4. Tråkigt med den tröttheten och om det kan vara sköldkörteln. Men å andra sidan blir du kanske av med alla symtom om du kan få medicin…
  Kul saker kan man göra när man mår bra! Viktiga saker måste tyvärr göras ändå… Som sagt prioriteringar…

  Ha det bäst!

 5. Nina, ville bara tala om att jag har underfunktion i sköldkörteln och äter en låg dos Levaxin sen ett par år tillbaka. Har nog aldrig blivit riktigt densamma som innan, men symtomen har lindras i alla fall. Hoppas det snart blir bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.