Lugn helg

Blev rejält förkyld i slutet av veckan men har varit riktigt duktig och tagit det lugnt och mår nu mycket bättre. Sen får vi väl se om en vecka eller två om jag slipper ”den vanliga” bihåleinflamationen.

För övrigt har jag åter igen fått svart på vitt att man ska lita på sina hundar, fredag och lördag har vi fått fina parningar mellan Bluff och Ammi, så nu känns det hoppfullt igen. Naturligtvis finns ju fortfarande riken för ”tomgång” men chanserna ökar ju betydligt än om det inte hade blivit av alls ;o) Vi prövar ikväll igen, så länge dom vill är det ju lika bra, men det är redan nu mycket lugnare. Bluff brukar som sagt vara bra på att plocka ut ”rätt” dagar. Och sen är det bara att vänta i fem sex veckor för att se om det har gett resultat.

Annars är hundarna lite mer stissiga än vanligt, Movi har också satt igång med löp och Bluff har ett evigt göra att komma ihåg att lyssna på mej. Märkligt det där med hormoner som sätter sej på hörseln….

I lördags hade vi två trevliga besök, dels en aussie-intresserad tjej som ev är intresserad av valp och senare en ”praktikant” som ville vara med om en parning ”ifall att nån gång i framtiden”. Jag önskar jag hade varit så smart innan jag åkte iväg för att para för första gången. Hanhundsägaren var lika oerfaren hon och i tre dagar hängde vi i telefon med varsin uppfödare innan hundarna äntligen fick till det. Och valpar blev det.

För övrigt blir det nog en fortsatt lugn söndag.

4 svar på ”Lugn helg”

 1. Härligt att ni fått till två bra parningar, hoppas det blir någon till och sen ett gäng härliga valpar på det.

  Usch nej, inte ska du väl åka på bihåleinflamation igen!?!!

  Kramar från oss

 2. Ja..det var jättefin kritik! Gud va spännande med parning och hoppas hoppas det blir valpisar!! 😀 Jobbig väntan det måste vara ,,,Nu måste vi få följa med i allt som händer här i bloggen .eller hur? 😉

 3. Jaha, då är det bara att sätta igång att hålla tummar och tassar. Ammi är en sån bra hund och vi hoppas verkligen att hon får ”yngla av sig” en gång till!
  Kram!
  Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.