På allmän begäran ;o)

Tyvärr kan jag inte påstå att det händer så mycket i mitt liv just nu så att jag inte hinner med att blogga. Annars vore det ju skönt att ha nåt att skylla på menar jag. Speciellt när jag inser hur länge sen det är jag skrev nåt och hur mycket jag borde fylla på med just nu….

Lite kort om mycket får det nog bli idag.

Kryssningen: Vi fick iväg ungar och hundar och inhandlade nödvändiga attribut för ett dygn tillsammans med människor i fin miljö, för att äntra Birka i trevligt sällskap. Ett dygn med god mat, dans och trevligt umgänge blev det, och på hemresan kunde vi beskåda Stockholms skärgård, iklädd vacker vinterskrud, i underbart väder. Hasse och jag unnar oss sällan eller aldrig nåt extra eftersom vi försöker beta av lån så fort vi kan, och det var väldigt trevligt att kunna göra nåt roligt tillsammans och inte bara det vanliga vardagsslitet. Och inte blev vi sjösjuka heller….

Plugg: fortskrider som planerat. Förra veckan var det mycket råplugg eftersom jag dels hade en tenta och dels ded-line på en inlämning, men den här veckan tar jag det lite lugnare. Ser fram emot att bli klar för terminen och få lite sommarlov men har både planer och reservplaner klart till hösten. Om inget oplanerat händer förståss…..

Hundarna: Det har blivit dåligt med träning men alla mår bra och tar vintervilan med ro, men vi ser allihopa fram emot att börja med lite riktig träning snart. Ammi löper och det är meningen att hon ska paras med Bluff men inget händer. Frustrerande!!! Jag VET att jag var extremt tidig med att se löpet, jag VET att Ammi brukar ha sent höglöp, och jag VET att Bluff brukar vara väldigt tydlig när det är rätt dagar och inte bry sej så hårt annars (han är bara lite lagom ”på” nu…) men naturligtvis tror jag ändå det värsta nu. Och inte ett smack kan man göra. Suck. Fortsättning följer…

Familjen: Lite småhostiga och snoriga har vi väl varit mer eller mindre hela vintern men annars inga stora skador eller sjukdomar, vilket naturligtvis är jätteskönt. Nu har dom sportlov och idag är Niklas med ”tio-till-tolvan”  på ridutflykt med korvgrillning och senare i eftermiddag ska Christoffer med en kompis och åka inlines. Imorgon ska de åka till simhallen och på fredag är det film-time på ”frita”. Och Hasses rygg fortsätter att fungera utan några större besvär. Dom gånger han får ont beror det oftast på stela muskler men efter en omgång av massören och lite ordentlig stretchning är han OK igen. Och jag har ont av mina bihålor….

För övrigt känns det lite som om jag bara går runt och väntar….. På att terminen ska vara klar, på att Ammi och Bluff ska säga ”nu jävlar”, på våren och värmen, på att känna mej frisk, utvilad och stark och varför inte smal och vacker….. Men just idag tar jag en paus, har en begynnande ny förkylning och ids inte försöka uträtta nåt på halvfart. Det får räcka med att jag tvättade hela dagen igår samt bakade 100 bullar framåt kvällen. Idag slöar jag framför datan eller sitter och läser och jag ska nog även ta en middagslur. Så det så!!

2 svar på ”På allmän begäran ;o)”

  1. Det låter som om du har en alldeles perfekt agenda för dagen 🙂
    Och det där andra som det väntas på..ja d kommer när det är dags 🙂 Kram

  2. Kul att få en lite uppdatering om vad ni har för er! Härligt att ni tog er iväg på kryssning ändå! 🙂

    Håller tummarna för att Ammie och Bluff snart gör vad dom ska! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.