Tack Johanna!

För att du håller hemsidan så levande!

Som vanligt försvinner mina dagar alldeles för fort. Jag varvar fortfarande hund och plugg så mycket jag hinner och orkar. Jag har också hunnit bli aktiv på bruxan i Norrköping, dels som funktionär på utställning/hundens dag, och sen har Hasse och jag åtagit oss köket varannan torsdag den här terminen. Jättebra att vara två för då hinner vi turas om att träna. Lite häftigt är det också att se hur snabbt man kommer in i gänget när man väl har bestämt sej för att man vill vara aktiv. Jag har de senaste åren varken velat eller orkat engagera mej utan smygit runt och tränat för mej själv och försökt distansiera mej från föreningsarbetet, men det känns rätt bra att vara på G igen.

Testade häromveckan att vara med på träningstävling för att Bluff skulle få vänja sej vid kommendering. Helt mot vad jag trodde så brydde han sej över huvud taget inte om att nån stod och ropade, utan han var helt i händerna på mej utan att ens snegla åt sidan. Nån nytta har alltså all ”focuseringsträning” gjort 🙂 Nu börjar vi även få till lite moment….

Bägge pojkarna har fyllt år, Niklas 13 och Christoffer 11, och som alla mammor tycker jag inte att det är länge sen dom var små….

Jag har också äntligen kommit iväg till optikern med både mej själv och Christoffer. Jag har länge misstänkt att jag behöver glasögon och Christoffer har börjat krypa intill tv-n och säga att han ser sämre. För hans del var det tvärt om – hans syn har förbättrats nästan en hel enhet vilket naturligtvis gör att hans glas inte stämmer. Till mej sa optikern: Oj, KÖR du bil??….. Alltså blir det nya glasögon åt både mej och Christoffer och inget Ullared den här månaden heller (sorry Annelie) 🙁

Idag blir det plugg (redovisning) hela dagen men förhoppningsvis blir det en långpromenad framåt eftermiddagen och träning på klubben ikväll. Om det inte stormar alltför mycket vill säga….

2 svar på ”Tack Johanna!”

  1. Ja det är verkligen jätte kul att hemsidan hålls uppdaterad! 🙂 Jätte bra jobbat Johanna!

    Kul träningen med Bluff går så bra också! Hoppas vi snart får höra rapporter från tävlingar! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.