Segt

Sen sist har jag varit hos doktorn och fått dubbel dos kåvepenin mot bihåleinflammation, mår mycket bättre men just idag är det segt. Var pigg i helgen och plockade, sorterade, bakade, tog promenader mm och tog väl i lite för mycket så idag är det vilodag som gäller. Men på grund av stormen som viner utanför har jag i alla fall ingen som helst lust att gå utanför dörren.

Annars är det inte mycket att orda om, här händer inte mycket alls. Lite kul att nämna är i alla fall att Helen har tävlat drag med främst Meja men även Siri fick vara med lite också. Vindelälvsloppet tror jag det heter, själv har jag noll kol på den sortens vinteraktiviteter men jag kan tänka mej att hundarna tycker att det är urkul.

Och ni som undrar hur det går med Ammi får undra en stund till – jag har inte sett minsta lilla tecken på att hon är dräktig men hoppas att jag kan ha ett besked om ca två veckor.

5 svar på ”Segt”

  1. Åh..va glad jag blir av att höra så fina ord 🙂 Jag kan inte annat än att tacka för förtroendet..Zelda är verkligen en toppenhund som bidrar med så mycket glädje och kärlek i mitt liv!
    Hela två veckor kvar…tiden snigglar sig fram bara för att man är såå nyfiken 😉 *håller verkligen tummarna!

  2. Hej! Håller också tummar för att Ammi är dräktig. väntan känns såååå lååååång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.