Snart jul…

Någon stjäl på mina timmar dagar. Även om jag nu har förhållandevis mycket tid till förfogande får jag ändå inte gjort allt vad jag tänker mej. Eller känns det bara så? Jag har faktiskt hemmet i skaplig ordning och julpyntet är redan på plats. Jag har också under en rätt så intensiv tränat mycket hund vilket i alla fall resulterat i att lydnadsettan är avklarad. Appellen har jag fortfarande inte lyckats med men känslan är god och om jag bara ser till att få mer störningsträning ska nog det ordna sej också. En önskan inför nästa år är att jag ska bli bättre på att träna målmedvetet och regelbundet och inte bara hafsa till några träningstillfällen inför en tävling.

Jag har också simmat regelbundet 60-80 länder två gånger i veckan. Tyvärr syns det inte på vare sej kläder eller vågen men jag känner i alla fall att kroppen mår mycket bättre och jag blir piggare. Jag får sova mina 7-8 timmar per natt och känner mej utvilad även om jag fortfarande tycker att det är dagens pestigaste stund att kliva ur sängen 😉 Jag har också hunnit läst en hel del böcker.

Nä, jag ska nog inte klaga på ”ont om tid” utan acceptera att jag nog egentligen vill lite för mycket men är dålig på att tidsprioritera och ibland är jag nog ärligt talat bara lat och gärna slöar en stund i soffan eller framför datorn 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.