Spårtävlingar

Hela söndagen tillbringade jag på bruxan och våra spårtävlingar i lägre och högre, med att vara behjälplig på div olika funktioner. Jag började tidigt med att öppna köket, fortsatte med att vara ”springare” på uppletandet, skytt på platsläggandet och budföringen och till sist skrivare på plan under lydnaden. Det är lika kul varje gång, dels träffar man en massa roliga människor med samma intresse och dels får man en massa inspiration.

Är själv väldigt kluven till tävling för egen del just nu. Dels får jag inte till den träning vi behöver och även om jag känner mej färdig brukar det inte fungera när vi väl är där hur bra det än går en vanlig dag. Knepigt det där… Borde kanske gå en kurs eller två och få lite ny input. Närmaste halvåret har jag i alla fall bestämt mej för att ta det lugnt, möjligtvis att jag startar en två mot slutet av säsongen men mer troligt är att jag väntar till våren med att ta tag i träningstävlingen igen. Framför allt vill jag att Bluffs tå ska bli helt bra först.

Många av våra Norrköpingsekipage gjorde lyckade starter med uppflytt eller godkänt som resultat, stort grattis till alla er och lycka till i nästa klass ni som kliver uppåt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.