Får man gnälla lite…?

Bara lite grann?? Jag gillar inte virus och baciller 🙁 Trots att jag nästan är tillbaka på min gamla ork (saknas ca 20%) har jag i stort sett inget imunförsvar och suger åt mej ungarnas baskilusker som en svamp. Och eftersom jag heller inga reservkrafter har blir jag däckad för minsta lilla förkylning. Suck..det är såååå trååååkigt att vara sjuk. Så, färdig-gnällt för den här gången.

På plus-sidan har jag hundlivet (nja, om man bortser från att dom blir rätt så understimulerade när jag är sjuk då..), nu för tiden är vi regelbundet på klubben och både tränar och umgås. Bluff är helt kalas att jobba med, i och för sej har alla mina tikar bra arbetsmotot men Bluff är helt ”out standing”, alltid glad, alltid sugen på mer jobb, tar aldrig åt sej om jag blir nervös eller irriterad. Vet inte om det beror på att han är en ”han” eller om det är individen – har ju aldrig haft hane förut så jag har inget att jämföra med. Har velat fram och tillbaka om att ev tävla med honom i höst men har nu i den här sista förkylningen bestämt mej för att vänta tills april-appellen. Lydnads-ettan kanske vi ger oss på tidigare, men hur eller hur vill jag ha mer stadga i momenten innan jag ger mej ut och tävlar. Och som sagt, tyvärr tryter orken att träna regelbundet så mycket som skulle behövas.

Just för tillfället är jag rätt frustrerad över att inte hinna, orka och ha råd med allt jag skulle vilja göra med hundarna. Det finns ju en massa skoj att tävla i… Önskar jag kunde hålla på med hundarna på heltid, kanske med kennelhjälp, men det får nog vara en önskedröm…

Sen går jag ju och väntar på löp också, men än så länge syns inte minsta lilla bloddroppe till, varken här eller där. Nåja, förr eller senare…

En annan önskedröm som har hittat in i mitt huvud i dag är en stuga, mitt ute i skogen, långt från grannar, vägar, smällare och annat ”störande” till nyår, kanske med ett trevligt värdshus i närheten, att äta lite ”fin-mat” i på nyårsafton. Åh vad det vore mysigt att ta med Hasse, pojkarna och alla hundarna på en lång-weekend och åka nånstan och bara vara, med natur och tystnad. Hm… kan det vara så att jag längtar ut till landet 😉 ”Säg är det konstigt att man längtar bort nångång” 🙂

Nähä, nu är det dags för lite kaffe och sen ska jag nog klippa lite klor. Ha de’!

 

3 svar på ”Får man gnälla lite…?”

  1. Jag har också samma ide att åka iväg långt bort under nyårshelgen för att slippa allt. Får väl se hur det blir med detta. 🙂

  2. Hej! Hoppas att du lyckas hålla dig frisk & arbeta upp ett immunförsvar… segt att vara sjuk! Önskedrömmen för nyår lät inte helt fel, håller tummarna att den infrias! Allt gott till er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.