Jag glömde midsommar…

En av dom trevligaste helgerna på hela sommaren och en av dom trevligaste midsommarhelger nånsin! Vi packade in oss i husvagnen och åkte till Klockrike och en av mina bästa ”väninnor” (oj, det var ett uttryck jag inte använder så ofta känner jag…) och hennes sambo, Anna och Lelle. Där tillbringade vi ett par dagar i deras Paradis. Vi bodde bra, hundarna fick strosa i trädgården, vi åt (och drack 😉 ) gott. Vi fick åka lövad vagn efter gammal traktor till ett mysigt litet midsommarfirande i ”byn”. Vi pratade, vilade, pratade och mådde bra. Grabbarna fick kasta yxa, tälja, spela badminton och gå och plocka och pilla som dom ville i Lelles verkstad.

Underbart! Dit åker vi gärna igen 🙂

DSC00136

DSC00133

1016526_193481850810620_1981663962_n

Ett svar på ”Jag glömde midsommar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.