Semester på Västkusten

I många år när jag var barn åkte vår familj till ”kusinerna på Tjörn” och det var vårt främsta sommarparadis. I vuxen ålder har jag bara varit där nån gång i ”förbifarten” men ständigt längtat tillbaka. Nu när vi blivit riktiga ”Svenssons” och faktiskt börjat semestra var det dags att packa husvagnen för att stanna 10 dagar hos en av mina favoritkusiner, som har en liten gård utanför Stenungsund. 10 dagar då jag släpade med familjen på alla gamla ställen, då vi hittade nya platser, då vi umgicks med mina kusiner – Åh så roligt det var att träffa Titti, Helena och Mats och deras familjer igen. Vi åkte till Göteborg och Liseberg, till Orust, till Skärhamn och åt glass och vi ”bara var” och tog det lugnt. Vi prövade också på egenhändigt fångade och grillade musslor och makrill och kokta tångkrabbor och hade lyxlunch en av dom sista dagarna med havskräfter, stooora krabbor, nykokta räkor och annat gott. Ett av mina ”livsmål” var att åka till Tjörn med mina barn på ”riktig” semester, så, nu är det gjort 🙂

DSC00140

DSC00139

DSC00145

DSC00143

DSC00138

DSC00146

1002290_196976277127844_537807219_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.